Home - horloges

rolex replica horloges

Zoals we allemaal weten, het is eerder gebeurd en het zal weer gebeuren. we leven in een tijd waarin het lijkt om cool te zijn voor vrouwen om mannen spullen dragen, of het nu kleding of recent hun uurwerken. Het is nogal frustrerend om uit te vinden uw betere helft is al het dragen als je wilt dragen die bepaalde nep horloge op een dag, je moet toegeven: Het ziet er pretty darn cool. zoals ik al eerder gezegd, vrouwen houden van het dragen van mannen kleding en andere snuisterijen, maar het maakt je je afvraagt ​​waarom zijn fabrikanten die het verkeerd?

Vertel de waarheid, denk ik niet zo geloven. Onder de miljoenen vrouwen die er zijn, zijn er enkele die gewoon niet worden aangetrokken door de diamanten, parels, en felle vrouwelijke kleuren, en dit niet alleen voor replica horloges. Dan is er ook de kwestie van de grootte. Nu meer dan ooit zie ik vrouwen met grotere mannelijke replica horloges en weet je wat, het werkt.

Bijvoorbeeld, een Rolex dame Date meet slechts een vrij kleine 26mm. Je zou veronderstellen dat dit een klassieker grootte voor een vrouw van vandaag, maar het is juist het tegenovergestelde. Hoewel sommige mensen dit zullen waarderen, de meeste mensen niet. Begrijp me niet verkeerd, Rolex doen maken de grotere formaat vrouwen polshorloges, maar ik denk dat ze komen niet groter dan 34 mm. indien beschouwd, die nog niet zo groot, en zelfs als het ware de volgende probleem dat styling hebben.

vrouwen replica horloges geneigd meer kieskeurig bij de beste tijden te zijn. Begrijp me niet verkeerd, vrouwen nog steeds verlangen glamoureuze jurk ook. Echter, het kan een beetje te opzichtig voor dagelijks gebruik. Te denken van het op deze manier: Mannen als het dragen van kleding replica horloges, maar voor dat de dagelijkse drager we de neiging om iets een beetje sportiever, meer robuuste willen. vrouwen zijn net als mannen, maar als je op zoek gaan naar die stijl van polshorloge voor vrouwen, ze altijd lijken om dat beetje extra bling (diamanten of parels) op te nemen. Zelfs als ze dat niet doen, ze zijn gewoon te klein. Geloof het of niet, veel mensen eigenlijk liever zien vrouwen dragen een uurwerk dat een beetje van de aanwezigheid van de pols heeft. wie weet, misschien is het een kracht ding?

Het kan illustreren een appreciatie van vakmanschap en goede smaak in goede fake horloge ontwerp bij het zien van een vrouw draagt ​​een man horloge. Het is niet te zeggen dat vrouwen replica horloges slecht ontworpen zijn, maar ze hebben de neiging om berm aan de kant van het meer speels. Zelfs de rijke en beroemde mensen, nu lijken te dragen mannen replica horloges kon zowat veroorloven geen nep horloge zij lagen ogen op. Ik zie nu meer vrouwen het dragen van Rolex Daytonas, mariniers en GMT's dan ooit tevoren, en daar blijft het niet stoppen. Ik zie ze zelfs het dragen van de Royal Oak Jumbo's en alle soorten.

Ik denk dat de vrouwen zijn nu begonnen te graven in zijn vintage replica horloges. waarom? goed, het is heel simpel eigenlijk. Vintage mannen replica horloges hebben nog bepaalde iets over hen is aanwezig, maar ze zijn ook een beetje kleiner dan hun moderne tegenhangers, waardoor waardoor ze meer of minder perfect voor vrouwen. En er is een ander punt. Mannen replica horloges hebben de neiging om een ​​beetje meer lijn over hen; ze hebben voorgangers, ze zijn tijdloos. vrouwen replica horloges niet de neiging om deze geschiedenis achter hen, en ik denk dat dit is nu nog belangrijker geworden, in combinatie met de tijdloosheid.

als alles is gezegd en gedaan, het feit zaak is dit: vrouwen die mannen replica horloges zien er goed uit, en eerlijk gezegd, ik zou willen dat meer mensen deden.

replica iwc 3548 watches
replica iwc 3565 watches
replica oris watches for sale
replica oris watches
replica rolex submariner series watches
replica rolex submariner ss watches
replica watches store
replica watches to buy online
rolex submariner 116613 watches
rolex submariner 116613lb watches