top of page

- Ons verhaal-

​

Ensorito is gestart 15 jaar geleden als een kleine traiteur zaak. Anthony is van Oostende maar zijn grootmoeder was afkomstig van Reggio di Calabria, helemaal in het zuiden van Italië. Op vraag van de klanten en door de passie van Anthony voor de Italiaanse keuken is er uiteindelijk een klein restaurant bijgekomen. Dit was een groot succes en daarom hebben  Julie & Anthony beslist om Ensorito in 2013 uit te breiden en is het geworden tot wat het vandaag is. Een gezellig, gemoedelijk,en vooral lekker Italiaans restaurant. 

Anthony, de chef, tovert de lekkerste gerechten op uw bord. Op het menu vind je enkele Italiaanse klassiekers zoals ossobucco, pasta alla vongole, verse pizza's maar ook tal van suggesties die regelmatig veranderen.

Julie is de gastvrouw die zorgt voor een warm onthaal en een uitstekende bediening.

​

Samen zijn zij de ouders van twee lieve zoontjes Manuel & Paulo die hopelijk de passie voor het koken van de papa hebben meegekregen!

“The definitive recipe for any Italian dish has not yet appeared. We are still creating.” 

 -   Luigi Barzini  -

 

 

​

* * * 
bottom of page